Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A húst megmossuk, majd apró darabokra vágjuk vagy ledaráljuk. A chili paprikát kimagozzuk, megmossuk és felaprózzuk. A póréhagymát megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A hagymát üvegesre pároljuk az olajban, majd hozzáadjuk a húst és elősütjük. Hozzákeverjük a paradicsomot, a babot, a chilit, a köménymagot és a mézet. Fedő alatt, lassú tűzön 1 és 3/4 órán át főzzük. A póréhagymát negyed órával az étel elkészülte előtt hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.