Elkészítés: Egy nagy edényben az olajat felforrósítjuk, és a darált húst kb. 10 percig (fehéredésig) dinszteljük. Hozzáadjuk a fűszereket (só, bors, oregánó, pirospaprika, chili). A vöröshagymát és a répát nagyobb kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk a zúzott fokhagymával együtt. Kevés vizet adunk hozzá. Az erőspaprikát felkarikázzuk, és ízlés szerint az ételhez adjuk (ki milyen csípősen szereti).
Amikor félig megpuhult - kb. 20 perc után - hozzákeverjük a chiliszószt, a paradicsompürét és a ketchupot. Összefőzzük, hogy finom, sűrű, pikáns húsalapot kapjunk.
A babot és a kukoricát leszűrjük, hozzáadjuk. Rövid ideig főzzük együtt, hogy az ízek összeérjenek.
Ha minden puha, akkor tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.