Elkészítése: A csicseriborsót forró vízben egy órát ázni hagyjuk, az óra eltelével leszűrjük, majd 1,5 liter vízben puhára főzzük. A főzőléhez egy zöldségleves kockát adunk. Egy másik edényben keves olívaolajon a megtisztított, felaprított hagymát kissé megdinszteljük (nem üvegesre sütjük!!!) és hozzáadjuk a paradicsomot, fűszereket, a megfőtt és leszűrt csicseriborsót. Hozzáadjuk a felszeletelt chilipaprikát, kis vízzel felöntjük, zöldségleves kockával ízesítjük. Kevés sűrített paradicsommal a főzés vége felé sűrítjük. Reszelt gyömbért, citromlevet és a maradék korianderzöldet a keverékhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.