Elkészítés: Az olívaolajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, majd erre öntöm a leszűrt babot (levét félre kell tenni!), és jól összemelegítem. A meleg babra teszem a sót, a ketchupot, a chiliszószt és az oreganót. Mindenből annyit tegyél rá, ami az ízlésedet a legjobban kielégíti. Hozzáöntjük a bab félretett levét, és alaposan összerottyantjuk az egészet.
A héjában főtt burgonyát hámozzuk és apróra kockázzuk, majd beletesszük a babba, és tovább melegítjük együtt az egészet.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.