Előkészítés:
A pizzatésztát hagyjuk kiengedni. A hagymát meghámozzuk és felszeleteljük. A füstölt sonkát, a főtt krumplit és a sajtot felkockázzuk. A piros salátát (radichio) vagy a cikóriát megmossuk, szárazra rázzuk, csíkokra vágjuk. Kivajazunk egy kb. 24 cm átmérőjű tortaformát.
Elkészítés:
Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tészta háromnegyedét, és kibéleljük vele a forma alját és oldalát. A tojást felverjük, megkenjük vele a tészta oldalait. A maradék tésztából egy hosszú rudat sodrunk, és ezt a tészta széle mentén körbefektetjük, ügyelve, hogy jól odatapadjon. A szegélyt is bekenjük tojással, és szabályos közönként egy késsel bevágjuk. A tésztát letakarjuk egy konyharuhával, és 30 percig pihentetjük. A hagymát 2 evőkanál olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a sonkát, a salátát is, sózzuk, borsozzuk, és közepes lángon kb. 15 percig pároljuk. A krumplit 3 evőkanál olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a sonkás keveréket, és levesszük a tűzről. Belekeverjük a sajtkockákat. A sütőt 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegítjük. A tészta alját egy villával megszurkáljuk, és az előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Megtöltjük a sonkás töltelékkel, megöntözzük 1 evőkanál olajjal, és 6-7 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt teljesen megolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.