Elkészítés: A piskótát a szokásos módon elkészítjük. A tojások sárgáját a vízzel és a cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A lisztbe belevegyítjük a sütőport. Majd összeállítjuk: a sárgájába először a fehérjehabot beleforgatjuk, majd a lisztet is 3 részletben, óvatosan, lapáttal.
Sütőpapírral kibélelt gáztepsiben, közepes lángon, kb. 10 perc alatt rózsaszínűre sütjük. Még melegen egy tiszta konyharuhába tekerjük, hogy majd a töltésnél ne törjön.
A krémhez a pudingot megfőzzük a cukorral és a tejjel. Még forrón belekeverjük a többi hozzávalót, kivéve a margarint a porcukorral, mert azokat habosra keverjük, és ha kihűlt, akkor adjuk a pudinghoz.
A piskótát megkenjük a krémmel, hagyunk még a külsejére is, majd feltekerjük. A külsejét bevonjuk bőségesen a maradék krémmel, és ízlés szerint díszítjük. (Én citrom- és lime-szeletekkel dekoráltam.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.