Elkészítés: A cukrot és a vaníliás cukrot kikeverjük a tojással és az olajjal, majd hozzáadjuk a lereszelt sárgarépát, a narancslekvárt, a sütőporral és a fűszerrel elkevert lisztet, végül a diót. Hígítjuk néhány evőkanál tejjel, majd sütőpapírral bélelt tortaformában 160 fokos sütőben sütjük kb. 50 percig. Ha szilárd a teteje, nem benyomható, készen van.
A citromkrémhez felfőzünk 3 dl tejben 1 csomag vaníliás pudingot, majd kihűtjük. A margarint kikeverjük a cukorral és a citromlével, majd a pudinggal csomómentesre keverjük.
A tortát kihűlés után óvatosan félbevágjuk, megkenjük a krém harmadával, a maradék krémmel pedig bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.