Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, leszárítjuk, héját lereszeljük.
Elkészítés: A joghurtot tálba tesszük, belekeverjük a reszelt citromhéjat, az édesítőszert, a zseléfixet, alaposan összekeverjük, majd egy perc múlva az ásványvizet is hozzáadjuk. Letakarva hűtőbe tesszük, és hagyjuk megdermedni.
Megtisztítjuk az ananászt, cikkekre vágjuk. Forró, száraz, bevonatos serpenyőben az ananászcikkek mindkét oldalát pirosra sütjük, és tányérra tesszük. A sült ananász mellé evőkanállal a joghurtból galuskát szaggatunk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.