A tészta készítése: A tojásokat kettéválasztjuk. Az apróra vágott aszalt gyümölcsöt és a tört diót a lisztbe keverjük. A tojások sárgáit a vaníliás cukorral, a citromok levével és reszelt héjával kihabosítjuk. A tojásfehérjét a kristálycukorral selymes habbá verjük. A két tojáshabot egymással óvatosan elkeverjük, miközben hozzáadjuk a lisztet, végül az olvasztott vajat is. Tepsibe töltjük, és közepesen erős (180°C-os) sütőben kisütjük. Ha kihűlt, kockákra szeleteljük, és Nutella-öntettel tálaljuk.
Az öntet készítése: a Nutellához forró tejszínt keverünk, majd rövid ideig összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.