Elkészítés: A szufléformákat kikenjük vajjal, majd kiszórjuk édes morzsával. A körtéket meghámozzuk, a magházukat eltávolítjuk, felszeleteljük vékonyan.
A tojások sárgáját a cukorral, a vaníliával és a reszelt citromhéjjal habosra keverjük, hozzáadjuk a körtepálinkát, beleszitáljuk a lisztet, beletesszük a sót, a reszelt sajtot, és hozzáadjuk a tejszínt, majd a vékonyan felszeletelt körtét. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a masszába.
Elosztjuk a kivajazott, kiszórt szufléformákba, majd előmelegített sütőben, közepes hőfokon (gázsütőnél 190 °C) kb. 35-40 percig sütjük.
Nagyon finom magában is, de kínálhatunk hozzá pl. vaníliasodót is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.