Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
2. A tésztaalap hozzávalóit dolgozzuk össze, morzsalékos tésztát fogunk kapni. A masszát nyomkodju sütőzsírpapírral bélelt 33*23 cm-es tepsi aljába, és süssük 20 percig.
3. Közben készítsük el a tölteléket: egy tálban keverjük habosra a sűrített tejet az egész tojásokkal, majd keverjük bele a citromlét, a lisztet, a sütőport, a sót és a citromhéjat is.
4. Majd öntsük rá a tepsiben lévő, elősütött tésztaalapra, és egyenletesen simítsuk el.
5. Süssük újabb 20-25 percig, vagy amíg a töltelék meg nem szilárdul és aranyszínűre nem pirul. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
6. Tegyük a hűtőbe 2 órára, majd szórjuk meg porcukorral, vagy citrommázzal vonjuk be. (Citrommáz: 2 tojásfehérje 20 dkg porcukorral és 1 teáskanál citromlével keményre verve.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.