Elkészítés: A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot és az egész tojást. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd két egyforma méretű fólia közé helyezzük a tésztát, és így nyújtjuk megfelelő méretűre. Ezután a felső fóliát levesszük, és egy margarinnal enyhén kikent pitesütőbe borítjuk úgy, hogy a szélét is befedje a tészta(én 26 cm-es formába tettem). 10 percre hűtőbe tesszük pihentetni. Végül kivesszük a hűtőből, majd villával kicsit megböködjük az alját, sütőpapírt teszünk bele, melyre pl. babot öntünk, hogy sütés közben ne púposodjon fel. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 15 percig elősütjük, majd kivesszük, eltávolítjuk a nehezéket, és kicsit hűlni hagyjuk.
Az egész tojásokat kikeverjük a cukorral, majd belereszelni a citromok héját, és belenyomni a levét is. A tejszínt simára keverjük a pudingporral, és szintén a cukros tojáshoz keverjük. Végül beleöntjük az elősütött tortába, és visszatesszük a sütőbe. Előmelegített sütőben, közepes lángon 30 perc alatt szép pirosra sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, akkor szépen lehet szeletelni. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.