A tehéntúrót szitán áttörjük, majd kikeverjük a tojássárgájával, porcukorral és a vaníliás cukorral. A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. Mindkettőt a túrókrémbe keverjük. Két kanál tejszínt megmelegítünk és feloldjuk benne a zselatint. A többi, hideg tejszínbe keverjük és robotgéppel felverjük vagy habszifonban tejszínhabot készítünk. A habot a túrókrémbe vegyítjük. Folpackkal kibélelünk egy puding- vagy kuglófformát és belesimítjuk a krémet. 2-3 órára hűtőszekrénybe állítjuk. Dermedés után tálra borítjuk és lehúzzuk a fóliát. Felszeleteljük, meggy- vagy málnapürét kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.