A citromos-túrós kekszes sütemény elkészítéséhez a tejfölt kanalazzuk keverőtálba, majd fokozatos adagolva keverjük simára a zselatinnal.
A túrót törjük át, reszeljük hozzá a citromhéjat, majd keverjük simára a cukorral és a vaníliás cukorral. Forgassuk hozzá a zselatinos tejfölt.
Egy közepes méretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral vagy alufóliával. Rakjuk ki az alját a keksz felével, simítsuk rá a túrókrémet. A tetejét rakjuk ki a maradék keksszel.
A süteményt tegyük egy éjszakára hűtőbe, hogy a keksz megpuhuljon. Másnap szépen szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.