Egy közepes méretű tepsibe egymás mellé rakjuk a kekszeket. A krémhez megfőzzük a pudingport a tejjel és a cukorral (utóbbit ízlés szerinti mennyiségben adjuk hozzá). A pudingot még melegen a kekszek tetejére öntjük, egyenletesen elkenjük, és hagyjuk megdermedni.
A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, majd egyenletesen elosztjuk a puding tetején. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan rákenjük a málnás rétegre. A tetejét friss málnaszemekkel díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.