A tejet a cukorral és a pudingporral sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a vajat és a Mascarponét, majd habosra keverjük.
A málnát alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. A felét félretesszük a díszítéshez. A másik felét lepürésítjük.
A kekszből egy sort tálba teszünk, megkenjük a krémmel, vékonyan leöntjük a málnapürével. Újabb sor keksz következik, amelyre krém kerül. Addig folytatjuk, amíg a keksz és krém is elfogy. A tetejére krémet teszünk és a maradék málnapürét elsimítjuk rajta.
A megmaradt krémmel bevonjuk az oldalait is. Hűtőbe tesszük, és legalább 1 órát pihentetjük.
Tálalás előtt a maradék málnával és mentalevelekkel díszítjük.
Megjegyzés
Könnyű, gyors, szinte elronthatatlan, kezdő szakácsoknak is sikerélmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.