Az alaphoz egy hőálló tálban, gőz felett megolvasztjuk a vajat a cukorral és a kakaóporral. Hozzáadjuk az elhabart tojást, és addig keverjük, amíg a massza kissé besűrűsödik, kb. 1 percig. Ezután levesszük a tálat a gőzről, hozzáadjuk a kekszmorzsát, a kókuszreszeléket és a sót, és alaposan összekeverjük. A masszát egy kb. 25 × 35 cm-es magas falú formába tesszük, és egy kanál segítségével alaposan lenyomkodjuk, tömörítjük az alapot, majd hűtőbe tesszük kb. 2 órára.
A krémhez egy tálba tesszük a szoba-hőmérsékletű vajat, és habverővel habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, a pudingport, a sót és a porcukrot, majd addig keverjük, amíg egynemű krémet kapunk. Ezután a habverőt magasabb fokozatra állítjuk, és habosra verjük a krémet kb. 3 perc alatt. A krémet a kókuszos-kekszes alapra öntjük, elegyengetjük, és hűtőbe tesszük újabb 2 órára.
A csokoládéöntethez a csokoládét egy hőálló tálba daraboljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt. Gőz fölé tesszük a tálat, és addig kevergetjük, amíg a csokoládé felolvad, és teljesen elvegyül a tejszínnel. Ezután levesszük a tálat a gőzről, és a sütemény tetejére öntjük a csokoládét. A formát megdöntve elegyengetjük a folyós masszát a süteményen, majd a hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnap felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.