A lisztet, a porcukrot és a sütőport egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, egy csipet sót, a tojásokat és a tejet. Összedolgozzuk és a hűtőbe tesszük 30 percre.
A meghámozott rebarbarát 15 centiméteres darabokra, majd vékony szeletekre vágjuk. Meghintjük a porcukorral, és 10 percig pihentetjük. Lábasba tesszük egy dl vízzel, és néhány percig pároljuk. Leszűrjük, felfogjuk a levét és félre tesszük.
A tésztát kerekre kinyújtjuk, majd 30 centiméteres, kör alakú tortaformába simítjuk úgy, hogy pereme is legyen. Alufóliával lefedjük, és beleszórjuk a szárazbabot, majd 200 fokon 10 percig sütjük. Eltávolítjuk a babot az alufóliával együtt, majd a tésztát további 10 percig sütjük.
A rebarbara főzőlevét mérőpohárba tesszük, majd hozzáöntünk annyi vizet, hogy az egész 3 deciliter legyen. Lábosba tesszük a tejszínnel és a pudingporral együtt. Kevergetve felforraljuk, majd 2 percig főzzük. A vajat és a tojásokat hozzáadjuk, majd a tortára simítjuk. Elrendezzük rajta a rebarbarát, és 180 fokos sütőben további 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.