A pudingporból, a tejből és a kristálycukorból sűrű krémet főzünk, majd amikor kihűlt, belekeverjük a vajat.
Egy tálban összedolgozzuk a palacsintatészta hozzávalóit - a lisztet, a vaníliás cukrot, a tejet, a tojást, a sót és a kakaóport -, fél órát pihentetjük, majd egyenként kisütjük a palacsintákat a szokásos módon.
A túrókrémhez kikeverjük a túrót, a vaníliás cukrot és a porcukrot. A tejszínből kemény habot verünk, majd óvatosan a krémhez keverjük.
Tálcára fektetünk egy palacsintát és megkenjünk a pudingkrémmel. Ráteszünk egy palacsintát, és megkenjük túrókrémmel. Addig folytatjuk ezt a rétegezést, amíg el nem fogynak a krémek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.