A tejszínes madártejszelet tésztájához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és a lisztet is. A jól eldolgozott masszát négyzet alakú, közepes méretű tepsibe öntjük, 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 15-20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport a cukorral és egy kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Amikor kihűlt a puding, hozzáadjuk a margarint, és csomómentesre keverjük.
A kihűlt piskótalapra rákenjük a kihűlt vaníliakrémet. A habtejszínhez hozzáadjuk a habfixálót, és robotgéppel kemény habbá verjük, majd rásimítjuk a vaníliakrém tetejére.
Néhány órára a hűtőben tesszük, tálalás előtt csokidarával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.