Egy tálban összekeverjük a 2 doboz sűrített tejet, a 3 dl vizet és a 2 két csomag vaníliás pudingport (a sűrített tej miatt nem kell a pudinghoz más, csak a víz és a tej), majd egy órán át pihentetjük a hűtőben.
A tejszínt robotgéppel keményre verjük, majd lassan a pudingos krémhez forgatjuk.
Főzünk egy liter kávét, és hagyjuk teljesen kíhűlni. A babapiskótát a kávéba mártogatjuk, de nem túl sokáig, nehogy szétázzon és szétessen.
Egy tál aljára tesszük a kávés babapiskóták felét, rákenjük a krém felét, majd megszórjuk cukrozatlan kakaóporral. Ismételjük meg a műveletet: rátesszük a másik adag babapiskótát, majd a maradék krémet, végül megszórjuk kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.