Elkészítés: A hagymát felkockáztam, a cukkinit vékony karikákra gyalultam. A hagymát nagyjából 2 dl levesben puhára főztem, majd hozzáadtam a cukkinit, amiből egy keveset félretettem a tálaláshoz. Amint a cukkini kezdett összeesni, megszórtam a zahtarral, felöntöttem a maradék levessel, és felforraltam. Mire felforr, a vékony cukkiniszeletek tökéletesen megpuhulnak, de nem főnek szét. Félrehúztam a tűzhelyről, fűszereztem római köménnyel, hozzákanalaztam a tehinát, majd meglocsoltam citromlével. Az egészet magas fokozaton leturmixoltam, sóval, borssal ízesítettem.
Azon nyomban kis csészékbe mertem, cukkini- és citromkarikákkal díszítettem, kevés zahtarral megszórtam, és forrón tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.