Elkészítés: A vajat habosra kevertem a cukorral és a citrom héjával. Hozzáadtam a tojások sárgáját, és azt is alaposan elkevertem. Beleszitáltam a lisztet, majd a citrom levét. Meglangyosítottam a tejet, és a masszához kevertem. Felvertem a tojások fehérjét a csipet sóval, de nem kőkeményre, hanem egy kicsit lágyabbra hagytam. Belekevertem a tojáshabot. A masszát a kivajazott formába öntöttem, és 180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütöttem úgy, hogy egy tepsibe állítottam a formát, amibe annyi vizet öntöttem, amennyi félig ellepi. Ennyi idő alatt a teteje piskótaszerű kérget kap, és az alja fantasztikus, sűrű krémmé változik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.