Elkészítés: A tésztához valókat kézzel gyorsan összedolgozom, majd a kapcsos formába (amit előzőleg alufóliával kibéleltem) belekanalazom, és vizes kanállal elsimítom. (Ragad!) 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig elősütöm. Ez idő alatt elkészítem a tölteléket.
Egy tálba belereszelem a citromhéjat, belefacsarom a fél citrom levét, hozzáadom a cukrokat, a 1,5 tojást, a mascarponét és a tejfölt. Jól összekeverem, majd beleszórom az aszalványokat, a kandírozott narancshéjat és a lisztet (lehet nyugodtan vaníliás pudingport vagy keményítőt is használni liszt helyett).
Kiveszem az elősütött tésztát, ráöntöm a krémet, és visszatolom a sütőbe, 170 C fokon 70 percet sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.