A vizet felmelegítjük, majd összekeverjük a száraz élesztővel és a cukorral, és 5 percet állni hagyjuk. A tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a vajat, és addig melegítjük, amíg a vaj elolvad. A lisztet egy közepes keverőtálba mérjük, majd hozzáadjuk a sót. A tojásokat habosra keverjük.
A liszthez hozzáadjuk az élesztős vizet, a tejet és a tojásokat, majd csomómentesre keverjük, és letakarva nagyjából fél órát állni hagyjuk.
Ezután egy vajjal vékonyan kikent teflonos serpenyőbe kanalazunk belőle. Közepes lángon sütjük, és addig nem fordítjuk meg, amíg át nem sült. Végül átfordítjuk, és további 1 perc alatt készre sütjük. Melegen, vajjal és lekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.