Elkészítés: A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd kockákra vágva sós vízben puhára főzzük. Megtörjük, sóval, őrölt borssal, őrölt szerecsendióval ízesítjük. Hozzáadunk 4 tojássárgát, és jól kikeverjük.
A 1,5 kg sertéskarajt kicsontozzuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és forró étolajban kisütjük.
A veséket hosszában kettévágjuk, majd vékony szeletekre daraboljuk. A 2 fej vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a vesét, majoránnával, sóval, őrölt borssal ízesítjük, és puhára pirítjuk. Majd hozzáadjuk a 30 dkg velőt, amit előzőleg lehártyáztunk, és hideg vízbe áztattunk. Ezzel együtt rövid ideig pirítjuk.
A hússzeleteket vajjal kikent tepsibe tesszük. Minden szelet köré csillagcsöves nyomózsákból burgonyapüré-koszorút nyomunk. A hússzeletekre ízlésesen ráhelyezzük a vesevelőt.
A 10 dkg szeletelt gombát kevés olajon megpároljuk, ízesítjük sóval, őrölt borssal és a burgonyára helyezzük.
Meghintjük petrezselyemmel és előmelegített sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.