Elkészítése: A hártyáitól megtisztított húst annyi sós tejjel öntjük le, amennyi ellepi, és másnapig állni hagyjuk a hűtőszekrényben. Másnap a nedvességet leitatjuk róla, és a szalonnával meg a füstölt hússal sűrűn megtűzdeljük. A vajon körös-körül átsütjük, mellérakjuk a forró vízbe mártott, maghámozott, cikkekre vágott paradicsomot. Babérlevéllel, rozmaringgal ízesítjük, és a fedő alatt kis lángon puhára pároljuk. Ha elfőné a levét, mindig csak kevés vízzel pótoljuk. Végül a pecsenyét deszkára téve felszeleteljük, forró tálra rakjuk, visszamaradt levét kevés hideg vízzel simára kevert liszttel besűrítjük, néhány percig forraljuk, majd a pecsenyére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.