Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját, a lekvárt és a vizet jól kikeverjük, hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztbet, a diót, a cukrot, végül a keményre vert tojásfehérjét. Közepes nagyságú tepsiben sütjük.
A krémhez a vaníliás cukrot a liszttel, a tojással és a tejjel sűrű péppé főzzük. Külön tálban 30 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt krémmel jól összedogozzuk.
A kihűlt diós lapot kettévágjuk. Az alsó lapra rákenjük a krém felét. Sorban rátesszük a kávéba mártott babapiskótát, majd a krém másik felét is rákenjük, erre pedig a diós lap másik részét tesszük.
A mázhoz a margarint, a kakaót és a porcukrot felmelegítjük, de nem kell főzni! Bevonjuk vele a sütemény tetejét, hűtőben jól kihűtjük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.