Elkészítés: A cserépedény alját kibéleljük baconnel, ráhalmozzuk a leöblített babot, majd a nyers, szeletelt répákat. Erre jön a szeletelt paprika és paradicsom, majd a karikára vágott hagyma. Ezután megsózzuk. Ráhelyezzük a hússzeleteket, amit előbb érdemes kissé kiklopfolni, hogy hamarabb átsüljön. Végül megkenjük tejföllel. Ezután is megsózhatjuk kicsit, kinek milyen az ízlése. Lefedve sütőbe tesszük (természetesen előmelegítés nélkül, mivel cseréptál), közepes lángon sütjük kb. másfél órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.