Elkészítés: A cserepeket átnedvesítjük, sütőpapírral kibéleljük.
A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a csipet sót, a sütőporos lisztet és a tejet, majd a tésztát elosztjuk a cserepekbe. A negyedelt almákat rácsosan bevagdaljuk, és a tésztába tesszük.
Előmelegített 180-190 fokos sütőben 45-50 percig sütjük, majd a sütőből kivéve a formában hagyjuk kb. 5 percig, ezt követően a sütőpapírral együtt kiemeljük, a sütőpapírt eltávolítva rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.