Elkészítés: Az oldalast a csontok mentén mélyen bevágom, sóval, borssal, frissen reszelt szerecsendióval megszórom. A fűszernövényeket apróra vágom, és hozzáadom az olívaolaj és szójaszósz keverékhez, majd a húst jól bedörzsölöm. Legalább 1 órát, de jobb, ha több órán át pácolódik.
Sütés előtt forró serpenyőben mindkét oldalát hirtelen átsütöm a húsnak, majd átteszem a cseréptálba /római tál/. A nyílásokban elhelyezem a hasábokra, szeletekre vágott zöldségféléket, leöntöm a
tejföl és tojássárgája keverékkel, kevés vizet vagy bort aláöntve és lefedve készre sütöm, közepes hőfokon kb. 1 óra alatt, sülés közben többször locsolgatva saját levével.
Burgonya- vagy rizskörettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.