Elkészítés: A tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrunk. Fél óráig pihentetjük.
Most fagyasztott cseresznyét használtam. Előzőleg már kiolvasztottam, egy kis cukorral megszórtam, majd kifacsartam. A levét egy üvegbe öntöttem, jó lesz egy kis hűsítőnek.
A tésztát 2 cipóra osztottam, kinyújtottam. Az egyiket a sütőpapírral bélelt tepsibe terítettem. Megszórtam darát dióval, majd rászórtam a cseresznyét. Befedtem a másik lappal. 1 db tojássárgáját 1 mokkáskanál tejjel felvertem, ici-pici cukrot is tettem hozzá. A tésztát lekentem vele.
200 fokon aranybarnára sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.