A kétszersültet apró darabokra tördeljük, és meglocsoljuk langyos tejjel. A cseresznyét megmossuk, leszárazzuk, kimagozzuk.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral meg a vaníliás cukorral robotgép habverőjével krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a túrót, a citromlevet és a sütőporral elvegyített búzadarát. Végül robotgéppel beledolgozzuk a kétszersültdarabokat, és beleforgatjuk a tojáshabot.
A massza felét margarinnal kikent tűzálló tálba halmozzuk, és elosztjuk rajta a cseresznyét. Rásimítjuk a maradék masszát, megszórjuk a mandulapehellyel, és előmelegített sütőbe toljuk. 175 fokon kb. 40 percig sütjük. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.