Elkészítés: Egy tálban a darált húsokat összekeverem a többi hozzávalóval, ízlés szerint adom hozzá a fűszereket, majd fóliával lefedem, és a hűtőben hagyom állni legalább fél-egy napot.
Másnap olajozott hurkapálcákra (2 db-ra) nyomkodom, és faszén parázson megsütöm.
A zöldségeket megpucolom, a cukkinit 1 cm-es darabokra vágom, a paprikát csíkokra, majd az összekevert olajos öntetbe forgatom. Fűszerezem, és lefedve állni hagyom. Sózni csak a grilltálcán sózom meg, és faszén parázson megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.