Elkészítés: A megmosott csicseriborsót többszörös mennyiségű vízbe beáztatjuk előző este (12 órára). Másnap leöntve róla az áztatóvizet, feltesszük főni annyi vízzel, ami nagyjából ellepi (főzés közben
pótoljuk a vizet). Magára hagyjuk a csicserinket kb. 1,5-2 órára. Csak a főzés végén sózzuk meg.
A megfőtt csicseriborsót és a paradicsomgerezdeket tálba tesszük, majd öntünk rá balzsamecetet, bazsalikommal és zsályával fűszerezzük. Adhatunk hozzá kenyérkockákat is még. Behűtjük, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.