Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk, majd finomra ledaráljuk. A hagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk, vagy a hús után ledaráljuk. A csirkehúshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a zsemlemorzsát, az ételízesítőt, a fokhagymaport, 1 tojást, és jól összegyúrjuk. A masszából 4 húspogácsát formázunk. Serpenyőben 1 evőkanál vajat forrósítunk, és a húspogácsák mindkét oldalát kb. 4-4 perc alatt szép pirosra sütjük.
A serpenyőbe teszünk 1 kiskanálnyi vajat, beleütjük a tojásokat, és tükörtojást sütünk.
A zsömléket kettévágjuk, vágott felüket a maradék vajon kissé megpirítjuk a serpenyőben, rátesszük a sajtot, a salátaleveleket, a paradicsomkarikákat, a kisütött húspogácsát, és végül a tojást, majd a zsömle tetejét. Azonnal forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.