Elkészítés: Megfűszerezzük sóval és borssal a csirkedarabokat, majd lisztbe forgatjuk. Egy nagyobb tepsiben, olajban, lassú tűzön világos barnára pirítjuk a csirkedarabokat. Áttesszük egy másik kivajazott tepsibe, leöntjük a csésze húslevessel, majd puhára főzzük. 20 perccel a csirke elkészülése előtt az első tepsiben, miután jócskán letöltöttünk az olajból, elkezdjük párolni a hagymát, majd ha megpuhult, hozzáadjuk a fokhagymát és a gombát. Ahogy a gomba kissé megpuhult, hozzáadjuk a fokhagymát, ráöntjük a tejszínt és a tejfölt. Csökkentjük a tüzet, hogy melegen tartsa, de ne főjön. Ha a csirke elkészült, kitesszük egy tálra, és a gombaszósszal leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.