Elkészítés: Megfűszerezzük sóval és borssal a csirkedarabokat, majd lisztbe forgatjuk. Egy nagyobb tepsiben, olajban, lassú tűzön világos barnára pirítjuk a csirkedarabokat. Áttesszük egy másik kivajazott tepsibe, leöntjük a csésze húslevessel, majd puhára főzzük. 20 perccel a csirke elkészülése előtt az első tepsiben, miután jócskán letöltöttünk az olajból, elkezdjük párolni a hagymát, majd ha megpuhult, hozzáadjuk a fokhagymát és a gombát. Ahogy a gomba kissé megpuhult, hozzáadjuk a fokhagymát, ráöntjük a tejszínt és a tejfölt. Csökkentjük a tüzet, hogy melegen tartsa, de ne főjön. Ha a csirke elkészült, kitesszük egy tálra, és a gombaszósszal leöntve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.