Elkészítés: A combok bőrét óvatosan fellazítjuk. A töltelékhez a tojást habosra felverjük, majd összekeverjük a darált sonkával, a tejföllel, 1 evőkanál reszelt sajttal, 1 teáskanál paradicsompürével és 1 evőkanál zsemlemorzsával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fakanál segítségével a combok bőre alá töltjük a masszát, majd a combokat tepsibe tesszük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, rászórjuk a lisztet, és habzásig ke-
verjük. Ráöntjük a 4 dl vízben elkevert maradék paradicsompürét, és
tovább kevergetve sűrűre főzzük. A mártást ráöntjük a combokra és
alufóliával befedjük. Előmelegített forró sütőben kb. 50 percig pároljuk közepes hőfokon, majd a fóliát levéve megpirítjuk. A maradék sajtot
rászórjuk a combokra, és éppen csak ráolvasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.