Elkészítés: A combok bőrét óvatosan fellazítjuk. A töltelékhez a tojást habosra felverjük, majd összekeverjük a darált sonkával, a tejföllel, 1 evőkanál reszelt sajttal, 1 teáskanál paradicsompürével és 1 evőkanál zsemlemorzsával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fakanál segítségével a combok bőre alá töltjük a masszát, majd a combokat tepsibe tesszük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, rászórjuk a lisztet, és habzásig ke-
verjük. Ráöntjük a 4 dl vízben elkevert maradék paradicsompürét, és
tovább kevergetve sűrűre főzzük. A mártást ráöntjük a combokra és
alufóliával befedjük. Előmelegített forró sütőben kb. 50 percig pároljuk közepes hőfokon, majd a fóliát levéve megpirítjuk. A maradék sajtot
rászórjuk a combokra, és éppen csak ráolvasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.