Egy belisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki a leveles tésztát, majd egy pohár segítségével szúrjunk ki belőle annyi karikát, amennyit csak lehetséges. A karikák kétharmadát egy kisebb pohárral szintén szúrjuk ki, így lyukas tésztakarikákat és kis köröket
kapunk. A nagyobb, teli karikákat kenjük be jól az elhabart tojással, majd ragasszunk rájuk két lyukas karikát. Ezzel a módszerrel kis tésztafészkeket kapunk, amelyeket előmelegített sütőben süssünk 180 °C-on 12 percig a legkisebb tésztakörökkel együtt. A főtt csirkemellet vágjuk apróra, keverjük össze a majonézzel és tejföllel, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, végül a kifacsart citrom levével és egy csipetnyi cukorral ízesítsük. A kész csirke húsos keveréket a megsült tésztafészkekben tálaljuk, díszítsük petrezselyemlevéllel, a te tejükre pedig helyezzük rá a kis tészta karikákat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.