A liszthez hozzáadjuk a tojást, egy csipet sót, felöntjük a tejjel, alaposan elkeverjük, és megsütjük a palacsintákat.
A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Rátesszük az apróra vágott csirkemellet, megszórjuk a szeletelt gombával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és ízesítjük a préselt fokhagymával. Miután kihűlt, hozzáadjuk a tökmagot (pár szemet hagyunk a díszítéshez), a felvert tojást és a vízbe áztatott, kinyomkodott kenyeret, majd botmixer segítségével pépesítjük.
A töltelékkel megtöltjük a palacsintákat, összehajtjuk, és olajjal kikent tepsibe helyezzük őket. A tetejüket meglocsoljuk a felaprított kaporral elkevert tejföllel. Megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Tálaláskor szórjuk meg a félretett tökmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.