Elkészítés: A csirkemájat megmossuk, a hártyáktól megtisztítjuk, majd konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A tojásokat tálba ütjük, habosra felverjük, majd belekeverjük a reszelt parmezánt. A csirkemájakat megforgatjuk lisztben, a parmezános tojásban, majd a zsemlemorzsában. A fritőzben az olajat 170 fokra felforrósítjuk, beleteszünk 4 csirkemájat, és kb. 4-5 perc alatt aranysárgára sütjük. Konyhai papírra kiszedjük, és leitatjuk a felesleges olajat. Ugyanígy sütjük ki a következő adagot is. Az uborkás mártáshoz a csemegeuborkát lecsepegtetjük, apróra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és a kés lapjával szétnyomjuk. A petrezselymet megmossuk, szárazra rázzuk, apróra vágjuk. A tejfölt tálkába öntjük, hozzáadjuk a borecetet, az uborkát, a fokhagymát, a petrezselymet, sót, borsot, és simára keverjük. A májat az uborkás mártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.