Elkészítés: A megtisztított és felkockázott hagymát és zellergumót olívaolajon megpirítom. Erre teszem a megtisztított és felcsíkozott csirkemájat, nagy lángon, kevergetés mellett megpirítom. Ezután sózom, borsozom, kis kakukkfüvet teszek rá, felöntöm 1 dl borral, fedő alatt kis lángon párolom, amíg elfő a folyadék java.
Közben egy másik edényben megpirítom a rizottó rizst olívaolajon, erre töltöm a maradék bort, ezt nagy lángon főzöm néhány percig. Belerakom a feldarabolt zellerszárat és a cukkinit. Ráöntök kb. 4 dl levest, folyamatos keverés közben hagyom párologni a lét, és amikor szárazzá válik a rizs teteje, újabb adag levest teszek hozzá. Ha elfogyott a leves, de még nem elég krémes a rizottó, tehetünk hozzá némi forró vizet. Végül az elkészült rizst összekeverjük a májjal, és 15 percet fedő alatt pihentetjük. Frissen fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.