Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk, majd apróra vagdaljuk. Kevéske olajon apróra kockázott vagy lereszelt hagymát pirítunk, majd hozzákeverjük a májat, és sóval, borssal, majoránnával ízesítjük.
A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a májas keverékből halmozunk rá, és felgöngyöljük. Természetesen a végeit behajtjuk, így nem folyik ki a töltelék belőle.
Ezután hagyományos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk, és bő olajban kisütjük.
Cukorborsós rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.