Elkészítés: A csirkemellszeleteket kiklopfoljuk enyhén, majd sózzuk, borsozzuk. A lisztbe keverünk egy kis pirospaprikát, a húsokat beleforgatjuk, és forró olajban, lassú tűznél kisütjük.
A sajtmártáshoz a tojásokat felverjük a vajjal, hozzákeverjük a tejet is.
Vízgőz felett jól besűrítjük. Amikor besűrűsödött, hozzáadjuk a reszelt sajtot is. Addig keverjük gőz felett keverőgéppel, míg a sajt elolvad. Felforralni nem szabad! Ízesítsük sóval és borssal, majd a hússzeletekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.