A szőlőt leszemezzük, kettévágjuk a szemeket. A cukrot száraz serpenyőben karamellizáljuk, majd rátesszük a vékonyra szeletelt hagymákat és összekeverjük. Felöntjük a borral, ízesítjük a fahéjjal és az ánizzsal.
Kevés víz hozzáadásával 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a csili felaprított húsát, a szőlőszemeket, kevés sót, amennyiben szükséges kevés vízzel hígítjuk, lekvársűrűségűre főzzük.
Közben a megmosott, leszárított húst sózzuk, borsozzuk, megkenjük a zúzott fokhagymával. Felforrósított serpenyőben és olajon megsütjük.
Körete lehet pirított burgonya, párolt rizs, grillezett zöldségfélék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.