Elkészítés: A húst megmosom, csíkokra vágom, és amíg az összes többi hozzávalót előkészítem, addig besózva állni hagyom.
A krumplit meghámozom és lereszelem kislyukú reszelőn. A 3 gerezd fokhagymát is hozzáreszelem. Beleütöm a 4 darab tojást, sózom, borsozom ízlés szerint, és annyi lisztet adok hozzá, hogy ne nagyon sűrű masszát kapjak.
A salátakeveréket tálba öntöm, hozzávágom a paradicsomot, beleöntöm a kukoricát, összekeverem, kicsit besózom. A natúr joghurtot tálkába öntöm, belereszelem az 1 gerezd fokhagymát, sózóm, borsozom. Egy teflon edényben szezámmagot pirítok.
A csirkemellcsíkokat belisztezem, és úgy dobálom bele a krumplis masszába. Miután az olajat felforrósítottam beleteszem a húsokat. Aranybarnára sütöm, majd papírral bélelt tányérra szedem.
A salátát tányérra szedem, meglocsolom a fokhagymás joghurttal, megszórom a pirított szezámmaggal, és a tetejére pakolom az aranybarna csirkemelldarabokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.