Elkészítés: A csirkemelleket kettévágjuk, majd szétnyitjuk éles késsel úgy, hogy 4 nagy szeletet kapjunk. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Mindegyikre ráterítünk, nagyságtól függően 1-2 szelet csirkemellsonkát, erre 2-3 csík piros kaliforniai paprikát, majd 2-3 levél bazsalikomot és kakukkfüvet. A csirkemelleket óvatosan feltekerjük, és hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. 200 fokra előmelegített sütőben fehéredésig sütjük, egyszer megforgatva.
Közben elkészítjül a besamelmártás, amit sóval, bazsalikommal, kakukkfűvel ízesítünk, belekeverünk 10 dkg reszelt sajtot, és bevonjuk vele a húst, majd kész resütjük.A sütés vége előtt pár perccel még megszórhatjuk a tetejét kevés reszelt sajttal.
A salátához valókat egy nagy tálba rakjuk, és leöntjük az alábbi öntettel: az olívaolajat összekeverjük a borecettel, csipet sóval, barnacukorral és az apróra vágott zöldfűszerekkel. Jól összeforgatjuk, és a kisült, felszeletelt csirkemelltekerccsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.