Elkészítés: Az olajon pirítsuk meg a az apróra vágott vöröshagymát, dobjuk rá a reszelt fokhagymát, majd szórjuk meg pirospaprikával. 1 dl vizet öntsünk rá, majd tegyük rá a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Fűszerezzük sóval, őrölt borssal. A paprikát és a paradicsomot is adjuk hozzá, és fedő alatt süssük félig készre.
Ezután tegyük bele a kb. 1,5 cm-re vagdosott, megtisztított zöldbabot. Főzzük készre.
A tejfölt keverjük el a liszttel és habarjuk be.
Főtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.