Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A muffinforma mélyedéseit kikenjük vajjal.
A 2 evőkanál olajat felforrósítjuk, és az apróra vágott húst elősütjük benne. A fokhagymát összezúzva hozzáadjuk, rövid ideig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk kihűlni.
Az ananászt kis kockákra vágjuk.
A lisztet összekeverjük a borssal, az ételízesítővel, a sóval és a sütőporral. A puha vajat habosra keverjük a tojással,hozzáadjuk a tejfölt is. Hozzáöntjük a lisztes keveréket, összekeverjük, majd beleforgatjuk a húst és az ananászt.
A muffinformákat megtöltjük a tésztával, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.