Elkészítés: A csirkéből lassú tűzön a sok zöldséggel levest főzünk. A vörörshagymának a héját úgy vegyük le, hogy még a vörös héjából egy réteg megmaradjon. Így szép színe lesz a levesnek. A kockacukrot forrás után tegyük bele, jó ízt és szintén szép színt ad. (A kurkuma is festő hatású, de az emésztést is elősegíti.) Miután megfőtt a leves, kivesszük a csirkét és a fele zöldségeket. A csirkének húsát lefejtjük, és a zöldséggel apróra vágjuk, nem daráljuk! Sós palacsintába töltjük, panírozzuk, és bő zsiradékban kisütjük.
A krumplitortához a kockára vágott burgonyát megsütjük, a tojást hozzákeverjük, kicsit megsütjük, és tortaformába tesszük, majd reszelt sajttal gazdagon megszórjuk. Tálaláskor szeletenként tálaljuk. Esetleg egy kis tartármártással még megdobhatjuk, de nem muszálj, mert így is elég gazdag.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.